پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
تبلیغات
.
PaidVerts




صفحه قبل 1 ... 2 3 صفحه بعد

بهینه سازی نسخه چاپ در CSS3
نوشته شده در دو شنبه 19 آبان 1393
بازدید : 1251
نویسنده : alinn

بهینه سازی نسخه چاپ در CSS3

 

 

 

 

تا به حال برای خیلی از افراد hفاق افتاده که بخواهند صفحه ای را از سایتی چاپ کنند ولی وقتی که نسخه چاپی صفحه را مشاهده می کنند به آن خوبی و واضحی که در صفحه نمایش می بینند نیست.

در این مطلب آموزشی ما قصد داریم تا به شما آموزش دهیم تا چطور با استفاده از CSS3 نسخه چاپی وب سایت خود را گسترش دهید.

 

روش کار

 

1- تعریف چاپگر به جای نمایشگر به عنوان خروجی

محل نوشتن تنظیمات مربوط به چاپ را با استفاده از دستور media مشخص می کنیم:
 
    @media print { 
 }
 
2- حذف رنگ های اضافه
 
بسیاری از مرورگرها به صورت پیش فرض در زمان چاپ رنگ ها را مدیریت (معکوس) می کنند تا در مصرف تونر یا کارتریج پرینتر صرفه جویی شود. اما برای داشتن بهترین خروجی، بهتر است رنگ ها به صورت مجزا برای چاپ تعریف شوند.
 
   @media print {
    body {
    color: #000;
    background: #fff;
    }
    }
 
3- حذف اجزای اضافه در زمان چاپ
 
در یک صفحه سایت قسمت هایی وجود دارد که برای نمایشگر طراحی شده اند. مواردی مانند تبلیغات، منوی سایت، تصاویر زمینه و ... با توجه به نیاز بهتر است در زمان چاپ حذف شوند. 
دستورات display: none و background: none انتخاب های مناسبی برای حذف این موارد از نسخه چاپی هستند.
    /* Default styles */
     
    h1 {
    color: #fff;
    background: url("/banner.jpg");
    }
     
    @media print {
    h1 {
    color: #000;
    background: none;
    }
     
    nav, aside {
    display: none;
    }
    }
 
4- واحدهای اندازه گیری در چاپ
 
ادامه ی مطلب

:: موضوعات مرتبط: وب , ساخت وبلاگ , ,
:: برچسب‌ها: درست کردن نسخه چاپی با CSS , مقالات CSS , نکته های CSS3 , چاپ بهتر صفحات وب ,



شش تکنیک برای افزایش بازدید سایت
نوشته شده در دو شنبه 19 آبان 1393
بازدید : 1440
نویسنده : alinn

شش تکنیک برای افزایش بازدید سایت

 

 

 

 

 

اگر دارای سایت و یا وبلاگ هستید باید بدانید که تنها چیزی که سایت شما را زنده نگه می دارد بازدید کاربران است. هرچقدر هم سایت شما خوب، زیبا و پر محتوا باشد اما بازدید نداشته باشد سایت شما به هیچ دردی نخواهد خورد.

 

اما برای بالا بردن بازدید سایت تکنیک های بسیاری وجود دارد. ما برای شما شش تکنیک از تکنیک های افزایش بازدید سایت را آماده کرده ایم به صورت زیر می باشند.

 

 

1- مطالب خوب و تک
مطالب جدیدی که هیچ جا منتشر نشده اند را در وبسایتتان بنویسید. خوانندگان دوست ندارند که مطالب تکراری و قدیمی‌ را در یک سایت دیگر بخوانند. اگر آنها مطالب خوبی را درون وبسایت شما ببینند مسلما دفعه بعد هم به سایت شما سر خواهند زد.



2- به روز رسانی مستمر
بروزرسانی مستمر و دارای برنامه میتواند به جذب بازدید کننده و اشتیاق او برای بازگشت به سایت شما بیافزاید. برای این کار، مطالب زمان بندی شده بنویسید تا هر روز یا هر روز در میان، مطلب جدیدی برای بازدیدکنندگانی که هر روز به وبسایتتان سر میزنند داشته باشید.

 

ادامه ی مطلب


:: موضوعات مرتبط: وب , گوگل و وبلاگ ما , ,
:: برچسب‌ها: ترفند های SEO , آموزش بالابردن بازدید سایت , آموزش بالابردن ترافیک سایت , آموزش نگهداری از سایت , روش های افزایش بازدید سایت ,



چگونه یک سایت خوب داشته باشیم
نوشته شده در دو شنبه 19 آبان 1393
بازدید : 1448
نویسنده : alinn

چگونه یک سایت خوب داشته باشیم

 

 

 

 

شاید بسیاری از افرادی که دارای وب سایت هستند نمی دانند که واقعا یک سایت خوب چه خصوصیت های دارد. یک وب سایت خوب باید بسیاری از نکات ریزی که ممکن است کاربران عادی به آن توجه نکنند را رعایت کرده باشد و از همه مهم تر سایت باید واقعا برای کاربران ساخته شده باشد نه برای موتورهای جستجو.

اما تا به حال این سوال را از خود کرده اید که چه ویژگی هایی باید سایت ما داشته باشد تا بتوانیم بگوییم سایت ما موفق است؟

 

 

دامنه مناسب

یک دامنه خوب بهترین راه به یاد ماندن است. خیلی ها فکر میکنند دامنه های 3 حرفی که آن 3 حرف عدد هم باشد خیلی خوب است. راحت در یاد کاربر میماند در صورتی که اینطور نیست بلکه سایتی دامنه اش در یاد کاربر میماند که با به یادآوردن آدرس سایت موضوع آنهم به خاطر بماند. یک مبحث مهم در سئو مرتبط بودن آدرس با محتوا است.

 

بگذارید با یک مثال ساده و کاربری موضوع را بهتر روشن کنیم. برای شما ممکن است پیش آمده باشد که در گوگل موضوعی را جستجو کنید و به سایت های مختلف بر بخورید. اما سایتی که اسم آن متناسب با موضوع باشد بیشتر نظر شما را جلب میکند. مثلا شما جستجو میکنید دانلود و با نتیجه ای به این شکل مواجه میشوید:

 

 

 

 

مشاهده میکنید که گوگل کلمه شما را شناسایی میکند و اسم سایت را به انگلیسی هم را نمایش میدهد. هماهنگی بین موضوع و اسم سایت، میتواند در جلب کاربران موثر باشد.

 

 

لوگو

شاید به نظر زیاد ضروری نباشد اما در واقع خیلی مهم است. لوگوی شما معرف سایت شماست. سایت بدون لوگو معنا ندارد زیرا لوگوی سایت به عنوان نشانی از سایت شما در همه جا خواهد بود و همیشه زمانی که یک بازدید کننده لوگوی شما را در سایتی دیگر میبیند سایت شما را به یاد می آورد.

 

ادامه ی مطلب


:: موضوعات مرتبط: وب , گوگل و وبلاگ ما , ساخت وبلاگ , ,
:: برچسب‌ها: وب سایت های خوب , ویژگی های وب سایت های خوب , چطور سایت خوبی داشته باشیم , ویژگی های یک وبسایت خوب , بهینه سازی وب سایت , روش جلب بازدید کننده سایت ,



بازدید : 1358
نویسنده : alinn

آموزش قرار دادن آیکون در کنار اسم سایت یا وبلاگ (FavIcon)

 

 

 

حتما شما هم Icon یا شکلک هایی که در کنار عنوان سایت ها در مرورگر نمایش داده می شود را دیده اید. استفاده از این شکلک ها که به آن Favicon گفته می شود، علاوه بر زیبایی باعث مشخص شدن یک سایت در بین Tab های مختلف می شود.

 

اگر دوست دارید برای سایت یا وبلاگ خود Favicon ایجاد کنید، با این مقاله آموزشی همراه شوید.

 

مرحله اول :

قبل از هر چیز، باید آیکون یا شکلک مورد نظر خود را طراحی کنید. برنامه های زیادی برای طراحی آیکون وجود دارند که می توانید از آنها استفاده کنید. و یا می توانید از بین مجموعه آیکون های آماده، یکی را انتخاب کنید. اما توجه داشته باشید که آیکون مورد نظر، باید در اندازه 32x32 پیکسل باشد. اگر آیکون مورد علاقه شما بزرگ تر از این اندازه بود، باید آن را ویرایش کرده و کوچک کنید.

 

از این سایت ها هم می توانید برای ایجاد Favicon استفاده کنید :

www.favicon.cc

tools.dynamicdrive.com/favicon

 

اسم آیکونی که می خواهید به عنوان Favicon استفاده کنید را favicon.ico قرار دهید.

 

 

مرحله دوم :

بعد از آماده کردن آیکون مورد نظر خود، باید آن را در فضایی در اینترنت آپلود کنید.

 

- اگر هاست مستقل برای سایت خود دارید، به راحتی فایل favicon.ico را در ریشه اصلی سایت خود در پوشه public_html قرار دهید.

 

ادامه ی مطلب


:: موضوعات مرتبط: وب , کد جاوا گذاری , ساخت وبلاگ , ,
:: برچسب‌ها: favicon , آموزش استفاده از favicon , favicon چیست , آموزش قرار دادن آیکون در کنار اسم سایت , مشخصات آیکون برای favicon , آموزش ساخت favicon , روش ایجاد آیکون برای سایت , قرار دادن icon برای وبلاگ ,



بازدید : 1354
نویسنده : alinn

 آموزش روش ارتقا رتبه سایت در نتایج موتورهای جستجو

 


پیاده سازی یک استراتژی موثر و بلند مدت بازاریابی با موتورهای جستجوگر بدون توجه به خود سایت اصولا غیر ممکن است. لذا پی ریزی یک بنای مستحکم در خود سایت ضروری می نماید. SEO پروسه طراحی، نوشتن متون، کد کردن و برنامه نویسی کل وب سایت با هدف بالا بردن شانس دستیابی به رتبه های بالا در نتایج جستجو است. در واقع بهینه سازی وسیله ای برای کمک به مخاطبان بالقوه سایت تان است که وب سایت شما را بیابند.

پیاده سازی یک استراتژی بلندمدت بازاریابی نیاز به این دارد که سه مولفه اصلی زیر در هر صفحه سایتتان وجود داشته باشد:

● مولفه متن

● مولفه لینک

● مولفه محبوبیت

تمام موتورهای جستجوگر مهم از این سه مولفه در الگوریتم رتبه بندی خود بهره می گیرند. حالت ایده آل اینگونه خواهد بود که هر سه مولفه را تا بالاترین جایگاه ممکن بهینه سازی نماییم. این حالت در شکل زیر نمایش داده شده است.

اما در عمل تعداد کمی از صفحات می توانند به این حالت دست یابند. به طور کلی سایتها می توانند در یکی از حالات زیر دارای رتبه های مناسبی باشند:

● سایتهای دارای بالاترین حد بهینه سازی در هر سه مولفه اشاره شده.

● سایتهای دارای مولفه های محبوبیت و متن بالا اما مولفه لینک متوسط.

● سایتهای دارای مولفه متن و لینک متوسط اما محبوبیت بالا.

واضح است که سایت شما هر چقدر هم محبوب باشد اگر عبارت جستجو شده در آن موجود نباشد حتی در رتبه های آخر نتایج جستجو هم قرار نمی گیرد.

● مولفه متن:

موتورهای جستجوگر، کلمات و عبارتهای هر صفحه را بایگانی می کنند لذا برای عملکرد بهتر، شما باید کلمات دلخواه را در مکانهای مهم کدهای سایت خود قرار دهید.

 

ادامه ی مطلب


:: موضوعات مرتبط: وب , گوگل و وبلاگ ما , ,
:: برچسب‌ها: سایت , آموزش , نرم افزار , آموزش رایگان , رتبه سایت , بالا بردن رتبه سایت , روش های افزایش رتبه سایت , راه های بالا بردن رتبه سایت در موتور های جستجو ,



معرفی 10 دلیل اصلی هک شدن وب سایتها
نوشته شده در دو شنبه 19 آبان 1393
بازدید : 1447
نویسنده : alinn

معرفی 10 دلیل اصلی هک شدن وب سایتها

 


هکرها معمولا از نواقص و عدم رعایت نکات امنیتی توسط طراحان سایتها و برنامه نویسان جهت نفوذ به سایتها استفاده میکنند مواردی که با کمی دقت قابل پیش بینی و رفع هستند. در ادامه در سایت سرزمین دانلود به برخی از مهمترین نواقص و موارد رایج در هک سایتها در سالهای اخیر اشاره می کنیم .امیدواریم با مطالعه این مقاله آموزشی بتوانید از سایت خود در برابر هکر ها محافظت کنید.

1) Cross site scripting یا XSS

این مشکل زمانی ایجاد می شود که اطلاعات ارسالی بین کاربران و سایت بدون بررسی و اعتبار سنجی لازم توسط نرم افزار سایت صورت گیرد. در این حالت هکرها میتوانند اسکریپتهایی را همراه اطلاعات به نرم افزار سایت تزریق کنند و این اسکریپتها هنگام نمایش اطلاعات در مرورگر دیگر کاربران سایت اجرا شده و مشکلاتی همچون سرقت اطلاعات نشست (Session) و دسترسی به اختیارات و اطلاعات دیگر کاربران و یا تغییر در صفحات سایت را ایجاد کند.

2) Injection flaws

در این شیوه هکر به همراه بخشی از اطلاعات یا پارامترهای ارسالی به سایت دستورات غیر مجازی که امکان خواندن،تغییر یا حذف یا درج اطلاعات جدید را فراهم میکند نیز تزریق میکند.یکی از معمول ترین این روشها SQL Injection است که امکان تغییر در اطلاعات و جداول بانک اطلاعاتی یا تغییر در درخواستها از بانک اطلاعات (مانند تعیین اعتبار کاربر و کلمه) را امکان پذیر میکند.

3) Malicious file execution

این مسئله به هکر ها اجازه اجرای برنامه یا کدی را میدهد که امکاناتی در تغییرات یا مشاهده اطلاعات یا حتی تحت کنترل گرفتن کل نرم افزار سایت یا سیستم را میدهد. این مشکل در سایتهایی که امکان ارسال فایل را به کاربران بدون بررسی ماهیت اطلاعات را می دهد اتفاق می افتد (مثلا ارسال یک اسکریپ PHP یا ASP به جای فایل تصویری توسط کاربر)

4) Insecure direct object reference

این مشکل عموما در دستکاری پارامترهای ارسالی به صفحات یا اطلاعات فرمهایی هست که بصورت مستقیم به فایل، جداول اطلاعاتی،فهرستها یا اطلاعات کلیدی اتفاق می افتد و امکان دسترسی یا تغییر فایلهای اطلاعاتی دیگر کاربران را ایجاد میکند. (مانند ارسال کد کاربر یا نام فایل مخصوص او بصورت پارامتر در آدرس صفحه که با تغییر آن امکان دسترسی یا تغییر در اطلاعات کاربر دیگری وجود خواهد داشت)

5) Cross site request forgery

در اینگونه حملات هکر کنترل مرورگر قربانی را یدست آورده و زمانی که وی وارد سایت (login) شده درخواستهای نادرستی را به سایت ارسال می کند................

 

ادامه ی مطلب


:: موضوعات مرتبط: وب , جلوگیری از هک وب , ,
:: برچسب‌ها: هک , هک شدن سایت , علت های هک شدن وب سایت , آموزش , نرم افزار , آموزش رایگان , دلایل اصلی هک شدن وب سایت , جلوگیری از هک شدن سایت ,



بازدید : 1290
نویسنده : alinn

معرفی عواملی که باعث محبوب شدن یک وب سایت می شوند

 

 


راه ورود موتور جستجوگر به سایت شما چیست؟ این راه چیزی جز یک پیوند ناقابل از سایتهای دیگر نیست. اگر می خواهید موتور جستجوگر را به میهمانی سایتتان دعوت کنید باید راه را هم به وی نشان دهید و وی آدرس سایت شما را بداند. موتور جستجوگر بهانه های بسیاری برای نپذیرفتن این دعوت دارد زیرا در همان لحظه به سایتهای بسیار دیگری هم دعوت شده است! بنابراین باید در آدرس دادن نهایت دقت را انجام دهید. برای روشنتر شدن موضوع، چگونگی کارکرد موتور جستجوگر را با هم بررسی می کنیم. موتور جستجوگر چگونه کار می کند؟ طرز کار موتور جستجوگر به طور خلاصه بدین گونه است که آن یک آدرس وب را می یابد، آنرا دنبال می کند و به صفحه ای می رسد. محتوای آن صفحه را می خواند و پارامترهای آن را مشخص می کند. به عنوان مثال تعداد کلمات متن آن صفحه، حجم و تاریخ به روز رسانی آن، بعضی از پارامترهای آن صفحه است. سپس پارامترهای تعیین شده را به همراه آدرس آن صفحه به بایگانی موتور جستجوگر ارسال می کند و این اطلاعات در آنجا پس از فشرده سازی، ذخیره می گردد. حال اگر کاربری که دنبال چیزی می گردد کلماتی را جستجو کند، موتور جستجوگر در پایگاه داده ای که تشکیل داده است ابتدا تمام صفحات مرتبط با موضوع جستجو شده را می یابد و سپس مرتبط ترین را به عنوان اولین نتیجه جستجو و بقیه صفحات را بر اساس میزان ارتباط بعد از آن در اختیار کاربر قرار می دهد.

 

ادامه ی مطلب


:: موضوعات مرتبط: وب , گوگل و وبلاگ ما , ,
:: برچسب‌ها: اینترنت , سایت , طراحی سایت , آموزش , نرم افزار , آموزش رایگان , عوامل موفقیت سایت , راه های افزایش محبوبیت وب سایت , آموزش نکته های محبوبیت سایت ,



بازدید : 1360
نویسنده : alinn

معرفی 10 باور اشتباه در مورد نام دامنه وب سایت های اینترنتی

 

 


برای اکثر افرادی که همه روزه از اینترنت استفاده می کنند و وب سایت ها را نگاه می کنند، صنعت دامنه کماکان یک معما و ابهام می باشد. این مقاله سعی بر این دارد تا شما را با جنبه های کمتر شناخته شده این صنعت آگاه سازد و واقعیت باورهای متداول غلط در مورد نام های دامنه را برای شما بازگو کند.

1. تمام دامنه های خوب گرفته شده اند

طبق آخرین گزارش VeriSign در مورد صنغت دامنه، بیش از 80 میلیون نام دامنه ثبت شده COM وجود دارد. بنابراین توجیهی برای این باور رایج غلط وجود دارد، اما لازم است که به شما بگویم که این توجیه تا حد زیادی با حقیقت کامل فاصله دارد.

هنوز هم ممکن است که با استفاده از کلمات کلیدی، نام های دامنه ی دو و سه کلمه ای پرمحتوا و وزین ایجاد کرد. علاوه بر این، میلیون ها دامنه در این میان به زودی منقضی و در نتیجه دوباره موجود خواهند شد. ابزار های موجود برای تحقیق و فیلترینگ دامنه های منقضی شده همیشه اشتباه بودن این باور را اثبات می کنند.

2. پروفایل های اجتماعی جایگزین نام های دامنه خواهند شد

در محافل تبلیغاتی و بازاریابی صحبت هایی وجود داشته است که جذب کلان به شبکه های اجتماعی باعث می شود که کسب و کارها همگی با هم از ایجاد وب سایت های حقیقی صرف نظر کنند. اگر چه این مساله ممکن است برای تعداد بسیار اندکی از افراد تهی دست صدق کند، اما مزایای داشتن یک وب سایت به میزبانی خود به مراتب بیشتر از محبوبیت پروفایل های اجتماعی می باشد.

اگر توجه کنید، شبکه های اجتماعی منجر به افزایش تعداد وب سایت ها و کاربران اینترنت می شوند. یکی از ویژگی های رایج و شاخص پروفایل های اجتماعی، وحود مکانی برای برجسته ساختن آدرس وب سایت است.

3.COM نسبت به .NET ، .ORG و غیره دارای رتبه بالاتری در موتور های جستجو می باشد

این مساله یکی دیگر از باور های نادرست فریب دهنده است که دارای ذره ی بسیار اندکی از حقیقت می باشد که البته نیاز به شرح و توضیح دارد. طبق گفته سخنگوی گوگل Matt Cutts، پسوند های دامنه فاکتور کوچکی در الگوریتم رتبه بندی آنهم برای یکسری از کشور های مشخص می باشند.

از آنجایی که .COM معمولا مربوط به ایالات متحده می باشد، این پسوند دارای اولویت بیشتری نسبت به دامنه های با کد کشوری خارجی (مانند: .LY، .CO.UK، .CO.ZA و غیره) می باشد. با وجود این، .COM اولویتی نسبت به دیگر پسوند هایی که در ایالات متحده نیز استفاده می شوند (مانند: .NET، .ORG، .TV، .INFO، .CO و غیره) ندارد. همه این پسوند ها فرصت برابر برای بدست آوردن رتبه بالاتر برای کلمات کلیدی مورد نظر را دارند.

 

.........................................

 

ادامه ی مطلب


:: موضوعات مرتبط: وب , گوگل و وبلاگ ما , ,
:: برچسب‌ها: دامنه , دامین , سایت , آموزش , نرم افزار , آموزش رایگان , باور های غلط در مورد دامنه , راهنمای انتخاب بهترین دامنه برای سایت , ترفند های طراحی سایت ,



بازدید : 1399
نویسنده : alinn

آشنایی با ساختار جدید جستجوی گوگل و نکات مهم در سئو

 

 


غول اینترنتی گوگل آنقدر توسعه پیدا کرده که استفاده از اینترنت بدون گوگل غیر ممکن شده است. بیشتر افرادی که با اینترنت کار می کنند صفحه سفید دوست داشتنی گوگل را به عنوان صفحه خانگی خود تنظیم می کنند و معمولا اولین صفحه ای که در اینترنت باز می کنند صفحه اول گوگل است. گوگل این محبوبیت روز افزون را مدیون سیستم جستجوی اینترنتی خود است که حتی یک روز هم برای توسعه آن بیکار نبوده.

 

گوگل در کنار سرویس جستجوی اینترنتی، صدها خدمات دیگر هم ارائه می دهد که سرویس Gmail، سایت خوان، گوگل پلاس، Google Earth و گوگل مپ از معروف ترین آنها هستند. گزافه نیست اگر بگوییم که گوگل دنیای جستجو در اینترنت را متحول کرده. به طوری که بر اساس آمار، به طور متوسط 70 درصد از ورودی های سایت های اینترنتی از طریق گوگل هستند.

 

وب مستر های ایرانی نیز همیشه توجه خاصی به گوگل داشته اند و همیشه سعی می کنند محتوای سایت های خود را طوری تنظیم کنند که بیشتر به مذاق گوگل خوش بیاید تا شاید کاربران بیشتری را روانه سایت آنها کند. یکی از چیزهایی که همیشه مورد توجه بوده است، کلمات کلیدی یا همان Keyword ها هستند.

 

اگر شما هم Webmaster یا مدیر سایت باشید، حتما تاکنون دقت خاصی را برای انتخاب کلمات و عبارات کلیدی در تگ ها یا همان برچسب ها داشته اید تا بتوانید از این طریق کاربران و بازدیدکنندگان را از طریق موتورهای جستجو (به خصوص گوگل) جذب مطالب خود کنید...............

 

ادامه ی مطلب


:: موضوعات مرتبط: وب , گوگل و وبلاگ ما , ,
:: برچسب‌ها: گوگل , جستجوی گوگل , پاندای گوگل , جستجوی مفهومی گوگل , اسپمر ها و گوگل , استفاده گوگل از هوش مصنوعی برای نتایج جستجو , سیستم جدید جستجوی مفهومی در گوگل , سئو، راه کار های سئو , افزایس بازدید سایت , Google Search , Seo Tips , Google Panda , ماشین جستجوی گوگل چطور کار می کند , روش کار گوگل ,



آشنایی با میانبر های ویندوز 8
نوشته شده در دو شنبه 19 آبان 1393
بازدید : 1026
نویسنده : alinn

آشنایی با میانبر های ویندوز 8

 

 

 

 

ویندوز 8 مانند تمام ویندوز های دیگر دارای میانبرهایی می باشد که به ما کمک می کند تا با سرعت بیشتری با کامپیوتر کار کنیم.

 

در این مطلب، مجموعه ای از پرکاربر ترین میانبرهای صفحه کلید در ویندوز 8 را برای شما آماده کرده ایم. توجه داشته باشید که کلید Win همان دکمه‌ با لوگوی ویندوز در صفحه کلید می‌باشد.

 

لیست میانبرهای صفحه کلید در ویندوز 8 :

 

Win + C: با فشار دادن این دو دکمه، منوی Charms نمایش داده می‌شود که به وسیله آن می‌توانید جست وجو کنید، به اشتراک بگذارید و همچنین به بخش تنظیمات دسترسی داشته باشید.

 

Wni + I: با استفاده از این دو دکمه پنل تنظیمات نمایش داده می‌شود. اگر درون برنامه خاصی باشید نیز تنظیمات همان برنامه را مشاهده خواهید کرد. در این پنل می‌توانید تنظیمات را تغییر دهید.

 

Win + Z: با این میانبر می‌توانید نوار اپلیکیشن در حال استفاده (App Bar) را در منوی مترو اختیار داشته باشید........................

 

ادامه ی مطلب


:: موضوعات مرتبط: ترفند ها , ترفند ویندوز , , ,
:: برچسب‌ها: میانبرهای ویندوز , میانبرهای ویندوز 8 , ترفندهای ویندوز 8 , آموزش ویندوز 8 , لیست میانبرهای ویندوز 8 , لیست میانبر های صفحه کلید در ویندوز 8 ,



آموزش جلوگیری از هک شدن
نوشته شده در دو شنبه 19 آبان 1393
بازدید : 1311
نویسنده : alinn

آموزش جلوگیری از هک شدن

 

 

 

 

امروزه با گسترش استفاده از اینترنت، کاربران بیشتر در خطر هک شدن و دزدی اطلاعات قرار می گیرند. ما در این مطلب آموزشی برخی از روش های جلوگیری از هک را آماده کرده ایم. با مطالعه و توجه به مطالب ارائه شده در این مقاله، میتوانید تا حدود زیادی از کامپیوتر و اطلاعات ارزشمند خود در برابر هکرها محافظت کنید.
 
 
1. اولین حقه ای که هکر ها به سراغ آن می روند روش مهندسی اجتماعی است. مهندسی اجتماعی یا Social Engineering یکی از بهترین روشهای هک کردن کامپیوترهای کلاینت، شبکه و حتی شبکه های بزرگ و مهم می باشد. در این روش فرد هکر با کلک و حیله و با صحبت با قربانی او را فریب داده و بدون هیچ گونه دسترسی و ارسال فایل و ... او را فریب میدهد تا اطلاعات ارزشمندی (مثل پسورد) را در اختیار بگیرد. این روش یکی از متداول ترین روشهای هک می باشد.
 
2. تا جایی که ممکن است در انتخاب پسوردها دقت کافی به خرج دهید. بعضی افراد شماره تلفن، شماره شناسنامه، تاریخ تولد، و... را برای پسورد خود انتخاب می کنند، که این اشتباه بسیار بزرگی است. چون افرادی که میخواهند وارد ایمیل یا حساب شما شوند، اول همین موارد را امتحان میکنند. همیشه از پسوردهای طولانی (حداقل 8 کاراکتر) و ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ و عدد استفاده کنید. این موضوع احتمال هک شدن حساب شما را کاهش می دهد.
 
3. یکی از روشهایی که هکر ها هنوز از آن استفاده می کنند، دزدیدن پسورد از روی حرکت دستهای شماست. هنگامی که پسوردتان را وارد می کنید مراقب چشمهای اطرافتان باشید و بدون رودربایستی از صاحبان چشمها بخواهید که جایشان را تغییر دهند.
 
4. افراد حرفه ای همچنین رو به سرقت Cookie آورده اند، کوکی ها اطلاعات حیاتی را نگه می دارند (البته به صورت کد). ولی با کمی تخصص میتوان آن را از حالت کد شده در آورد تا اطلاعات مفیدی به هکر بدهد. Cookie مرورگر خود را هر چند وقت یکبار پاکسازی کنید. این کار هم به صورت دستی و هم با کمک نرم افزارهای پاکسازی ویندوز قابل انجام است.
 
5. سعی کنید تا جایی که امکان دارد پسوردهایتان را در مرورگر خود ذخیره نکنید. از جمله پسوردهای ایمیل و سایت های اجتماعی. چرا که برنامه هایی وجود دارند که با اجرا کردن آنها پسوردهای ذخیره شده را از حالت ستاره در می آورد و پسوردتان را آشکار می سازد.
 
6. به هنگام ورود به محیط های چت، ایمیل و شبکه های اجتماعی و مواردی از این دست، گزینه "به خاطر سپردن رمر عبور" را که معمولا به شکل چک باکس قابل مشاهده است، غیر فعال نمایید و پس از خروج نیز حتما Signout کنید.
 

7. هنگامی که می خواهید وارد Mail Box خود شوید بعد از وارد کردن نام کاربری و پسورد روی لینک Secure در پایین Sign in کلیک کنید...........................

 

ادامه ی مطلب


:: موضوعات مرتبط: ترفند ها , مقالات , , ,
:: برچسب‌ها: ترفندهای مقابله با هک , آموزش مقابله با هک , تکنیک های مقابله با هک , امنیت , امنیت شبکه , امنیت اینترنت , آموزش جلوگیری از هک شدن , آموزش امنیت اینترنت , روش های مقابله با هک ,